Termeni si conditii

 
 
TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE
 
INTRODUCERE
Acest site este intretinut si administrat de HTM - High Tehnology Manufacturer . Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. HTM - High Tehnology Manufacturer  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului HTM - High Tehnology Manufacturer - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  HTM - High Tehnology Manufacturer si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al HTM - High Tehnology Manufacturer , pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.
LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
HTM - High Tehnology Manufacturer nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de HTM - High Tehnology Manufacturer  si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si “atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.
ACCESUL LA SITE
HTM - High Tehnology Manufacturer  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor HTM - High Tehnology Manufacturer  , fara acordul scris al acesteia.
CONFIDENTIALITATE
HTM - High Tehnology Manufacturer  se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice HTM - High Tehnology Manufacturer  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.
Trebuie să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. Determină anularea inregistrarii comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Fan Courier.
HTM - High Tehnology Manufacturer nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de vanzari@htm.com.ro
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. HTM - High Tehnology Manufacturer  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la HTM - High Tehnology Manufacturer nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera  si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, HTM - High Tehnology Manufacturer  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. HTM - High Tehnology Manufacturer   nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.
RETURNARI SI GARANTII
Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).
Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original nedeteriorat, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare (data postei) de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru online.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, avand ca destinatar HTM - High Tehnology Manufacturer , Str.Calea Medves nr.1001 Mosnita Noua,jud.Timis. Dupa receptionarea returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, loviturilor, zgarieturilor, semne de uzura, etc ), HTM - High Tehnology Manufacturer  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a . De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc. HTM- High Tehnology Manufacturer nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, HTM - High Tehnology Manufacturer isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi, daca este cazul, banii incasati de HTM-High Tehnology Manufacturer  pentru respectiva comanda. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta HTM-High Tehnology Manufacturer  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, in cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de HTM-High Tehnology Manufacturer, dar nu si alte despagubiri. In cazul unor livrari defectuase ale curierului contractual, clientul este obligat  sa semnaleze agentului de livrare problemele si sa consemneze de comun acord intr-un proces verbal toate defectiunile sau vatamarile aparute in timpul transportului. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
GRESELI DE TIPARIRE
HTM-High Tehnology Manufacturer nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. HTM-High Technology Manufacturer nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la vanzari@htm.com.ro
CONDITII LEGALE
Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre HTM-High Tehnology Manufacturer si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
 
 
Copyright © 2017 HTM