Detalii livrare comanda

 
 
Detalii livrare comanda
 
Am plasat o comanda pe www.eltimdistributie.ro. Cum pot intra in posesia produselor pentru care am optat?
Produsele comandate de pe site-ul www.eltimdistributie.ro se livreaza prin  Fan Courier (curierat rapid).
Livrarea prin curierat poate fi urmarita utilizand numarul AWB* al comenzii online pe site-ul
Fan Courier.
 Care este termenul de livrare al produselor?
 
In cazul Fan Courier, produsele pot ajunge la destinatie in 24/48 ore.
Termenul de livrare se discuta cu fiecare client in parte in momentul confirmarii comenzii, in functie de preferintele acestuia, metoda de livrare aleasa si stocul disponibil pentru produsele alese.
 
Care sunt costurile de livrare ?
 
In cazul in care ati plasat o comanda taxele sunt urmatoarele:
·        - 10.5 lei primul Kg + 0.80 lei pentru fiecare Kg suplimentar in localitatile in care figureaza agentii de curierat rapid Fan Courier;(Tarifele nu contin TVA).
·        - Se taxeaza cu 0.80 lei/km expeditiile efectuate in alte localitati decit cele cuprinse in lista oraselor(localitati) ce deservesc acoperirea Fan Courier (tariful nu contine TVA).
In cazul platii la livrare (plata ramburs), curierul va elibera o dovada a incasarii, act care inlocuieste chitanta fiscala.
Pentru a vedea localitatile aflate sub acoperirea Fan Courier pentru care nu sunt percepute taxe suplimentare pentru kilometri exteriori, accesati situl Fan Courier.
 
 
 
Ce se intampla daca primesc un produs deteriorat?
 
Produsele pe care eltimdistributie.ro le expediaza clientilor sai prezinta un ambalaj original, sigilat, iar coletul trimis catre destinatia finala va contine, pe langa produse, factura fiscala si certificatul de garantie.
In cazul in care primiti un produs al carui amabalaj este deteriorat, sunteti rugat sa verificati produsul in prezenta agentului de curierat.
Daca produsul prezinta deteriorari, nu preluati coletul si urmati procedura indicata de catre firma de curierat.
Pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil si pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia unui produs conform, sunteti rugat sa ne aduceti la cunostinta, imediat ce constatati nereguli cu privire la starea produsului comandat.
 
Ce ar mai trebui sa stiu?
 
Firmele de curierat se angajeaza sa livreze marfa doar pana acolo unde permite accesul auto, agentii de curierat neavand obligatia de a livra produsele la usa clientului sau in incinta imobilului clientului.

Copyright © 2017 HTM